pondělí 16. července 2012

Lyoness - o co jde?

  V poslední době, když jsem se začal zajímat o Lyoness, tak jsem narazil na internetu na mnoho lidí, kteří toto nepochopili, nebo jim nebylo řádně vysvětleno o co jde.

  Tímto mým příspěvkem se zkusím trochu vysvětlit o co jde. Předně než se pustíte do čtení dalšího textu, tak byjste měli vzít 15 minut svého času a shlédnout video, které se nachází zde - podívejte se třeba i na seznam obchodních partnerů na těchto stránkách. V dalším textu budu se budu na video odkazovat, takže jeho shlédnutí není nutné, ale je výhodou.

  Na začátek musím zdůraznit, že jde o nákupní společenství - což je i z videa zřejmé - a není nutné někam vkládat své peníze. A proč zdůrazňuji, že jde o nákupní společenství? Protože mnoho lidí tvrdí, že jde o novodobé letadlo - pro ty co neznají tento pojem, doporučuji navštívit Wikipedii. V tomto systému - Lyoness - jde o to, že zbíráte rabaty za nákupy zcela běžných věcí. Jako příklad uvedu partnery Interspar, AlpinePRO, OMV, Baťa atd.

  A jak rabaty zbíráte? Jednoduše nakupováním - rozdělení je viditelné ve výše uvedeném videu. Tento rabat se rozděluje na cash back a věrnostní výhodu.

  • Cash back vám bude vyplacen po dosáhnutí výše 320 Kč na Váš účet. Cash back tvoří většinou - ne vždy - 1-2% z Vašeho nákupu
  • Věrnostní výhoda zůstává v systému a dosahuje většinou mezi 2-6% z Vašeho nákupu. Co se s ní děje, popíši jindy, protože nechci zabíhat do podrobností.
  Samozřejmně můžete do systému zapojit své známé a blízké, a z jejich nákupů profitujete - v drtivé většině případů - dostáváte 0,5% od obchodníka jako poděkování, za přivedení nového věrného zákazníka. Nemusíte doporučit nikoho - systém bude fungovat, a Vy si budete zbírat rabaty jen ze svých nákupů. Ale pokud někoho do systému doporučíte, tak budete mít další výhody. Mohlo by se Vám zdát, že jde o výše zmíněné letadlo? Na první pohled možná ano, ale jak píši, nemusite doporučit nikoho, a přece budete dostávat rabaty ze svých nákupů zpět.

  A jakou vidím největší výhodu tohoto nákupního společenství? V tom, že rabaty získáte nejen v ČR, ale i v evropě a v celém světě - seznam partnerů se dá dohledat na výše uvedeném linku na video. A to vše jen s jednou kartou, kterou využijete v celém světě.

  To by bylo pro dnešek vše. Pokud Vás článek zaujal, tak napiště v diskuzi, nebo přímo mé osobě, a já připravím na základě Vašich dotazů a připomínek další článek.


Zaujalo Vás toto téma? Tak si také přečtěte:
Lyoness - o co jde? 2. část
Lyoness - o co jde? 3. část aneb trocha matematiky
Lyoness - o co jde? 4. část aneb chci nabízet slevy svým zákazníkům
Lyoness - o co jde? 5. část aneb co se změnilo a co je nového

12 komentářů:

  1. Můj dotaz : Když budu chtít lyoness využít jen jako business. Nebudu nakupovat z vlastní karty nějak závratně, sem tam něco ,ale budu si spíše tvořit team lidí pod sebou. Je tam nějaký háček, že nedosáhnu jednotky apod?
    Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za reakci k mému článečku. Jen bych se chtěl zeptat jestli business máte na mysli být obchodníkem, nebo se věnovat kariéře u Lyoness.

      Vymazat
    2. Jsem psal rychleji než četl :-( Již to vidím ve vašem dotazu že jde o kariéru. Pokud by jste se chtěl věnovat kariéře, tak háček v tom není, ale příjdete o vyhospodaření jednotky 14400 Kč a bonus 4224 Kč při vyhospodaření jednotky a ještě další bonusy.
      Pokud to myslíte s tvořením týmu lidí (kariéra u Lyoness) vážně , ozvěte se mi na email jaromir.mikulastik@gmail.cz a můžeme to probra co, proč a jak.

      Vymazat
    3. Ta adresa je jaromir.mikulastik@gmail.com

      Vymazat
    4. Tak a já, prosím, sháním kohokoliv, kdo do Lyoness vložil své peníze v rámci dřívějších kampaní v Rakousku, na Slovensku a v dalších zemích (s čímž byl spojena i jakási záloha na nákupy), což mělo přinést/urychlit výnosy ze systému. Vklady to nebyly malé. Ozvěte se, prosím, na číslo 731 476 684 nebo e-mail: voldrich.karel@volny.cz

      Vymazat
    5. Dobrý den,

      děkuji za reakci na můj článek. Mohu se zeptat proč sháníte členy, kteří vložili zálohy na budoucí nákupy?

      Vymazat
  2. Zajímalo by mne, zda se vyplatí "koupit" si nyní premium členství kvůli investicím do otevírajících se trhů Ameriky a Indie? Platí tato možnost pouze pro premium členy a je časově omezena do 25.6.2014? Vyplatí se tato investice i pokud nebudu hledat další nové členy a uživatele lyoness?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, jen upřesním, že nyní není otevřena Amerika ale USA a Kanada, Indie a Austálie. Nic si nekupujete, ale jde o vynakupovatelné zálohy, takže ihned lze zálohy vynakupovat.
      Jestli se Vám to vyplatí musíte zvážit sama, návratnost je v řádu let, takže pokud máte peníze, které nepotřebujete, proč né - já mám zálohy všude kde šlo od mého vstupu vložit, protože vím že to pro mne znamená ultrapasivní příjem.
      Ad. budování týmu - v zemích, kde se nyní dají vložit zálohy, neovlivníte budováním svého týmu čas, za jaký se vám zálohy vyhospodaří. Jen budete mít mnohem nižší výdělek protože nebudete mít nárok na několik odměn a prémií.

      Vymazat
  3. Dobrý den,rád bych prodal svůj účet u Lyo,kde mám v síti 6tis lidí a nevyhospodařené zálohy v USA.Dále hledám kupce pro dalších asi 1000 lidí,kteří chtějí prodat své účty i se zálohami v Lyoness v různých zemích a koupenými kampaněmi,pokud znáte nějaké investory,budeme Vám vděční za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, odkup účtu má smysl pro vašeho doporučitele, nikolov pro někoho kdo je úplně mimo linii.

      Ale jen nechápu proč se chcete tak rozsáhlé sítě, při těch novinkách co se chystají zabovovat. Viděl bych to na velmi špatnou práci doporučitele.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, z jakého důvodu se chcete své síťě zbavit? Víte co to udělá po nástupu potravinového řetězce? :D odkoupím, jestliže je opravdu rozdáno 6 000karet

    OdpovědětVymazat

Prosím o diskuzi v rámci slušnosti, a respektování názoru spoludiskutujících. Děkuji.